Практичний семінар «Коли збили з ніг».

Кількість учасників обмежена!
Попередня реєстрація на семінар ОБОВ’ЯЗКОВА (перед реєстрацією, ознайомтесь, будь ласка, з форматом та умовами участі у семінарі, наведеними нижче)! Форма реєстрації за посиланням: https://goo.gl/forms/v7sFauO0XT2NUSss1

КОЛИ: 30 БЕРЕЗНЯ 2019 року (субота), початок о 11:30
ДЕ: м. Київ, вул. Смоленська 31\33 (зал фехтування)
ТРИВАЛІСТЬ СЕМІНАРУ: 5 годин (дві частини по 2 години. + перерва)

Ведучий інструктор – кандидат в майстри спорту України з хортингу, багаторазовий призер та чемпіон змагань з ножового бою, паличного бою, боротьби (грепплінгу, бразильського джиу-джитсу но гі), Тєлков Євген Федорович (Женя Телков).

ЗАГАЛЬНИЙ ОПИС СЕМІНАРУ:
«На вулиці ніхто не буде боротися!», «Боротьба не потрібна, якщо в тебе є ніж.», «Та поки він буде прохід в ноги робити, я його колінами заб’ю.» та інші небезпечні фантазії інструкторів-теоретиків. Реальність же малює перед нами зовсім іншу картину. Майже кожна сутичка закінчуеться «обіймами» і частіше за все, вони не залежать від вашого бажання. Єдине, що може допомогти уникнути боротьби – це навички боротьби. На практичному семінарі «Коли збили з ніг» ви не вивчите секретних технік та не станете професійним бійцем за 5 годин. Проте ви отримаєте практичний досвід та розуміння того, що варто робити, коли вас збили з ніг.

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ:
+ Техніка безпечного падіння.
+ Основні принципи захисту від кидків та звалювань.
+ Позиційна боротьба: ієрархія позицій.
+ Особливості боротьби за позицію в груповій сутичці.
+ Вихід з небезпечних позицій: основи захисту (гард); відкритий та закритий гард; базові прийоми зміни позиції (свіпи); безпечний вихід з партеру.
+ Атакуючі позиції: ударні техніки та прийоми боротьби з атакуючих позицій; забезпечення перехода в стійку з атакуючих позицій.
+ Робота зі зброєю: застосування зброї з атакуючих та захисних позицій; боротьба за зброю; забезпечення ефективного застосування зброї; контроль зброї опонента.
+ Ситуативні тренінги: вихід з партеру; виймання зброї; боротьба в груповій сутичці.

КОМУ ПІДХОДИТЬ СЕМІНАР:
Чоловікам та жінкам від 18-ти років без протипоказань до середніх та інтенсивних фізичних навантажень, котрим важливо отримати не оглядовий, а саме практичний досвід протистояння агресії та зрозуміти, що можна цій агресії протиставити. Буде корисним як для спортсменів-борців (нюанси застосовування прийомів боротьби проти суперника зі зброєю), так і для спортсменів збройових стилів (захист від боротьби).Також буде корисним для людей, професія яких пов'язана з силовою взаємодією.

З СОБОЮ НЕОБХІДНО МАТИ:
• Змінний тренувальний одяг (штани/шорти – бажано з кишенями, футболка/майка, толстовка/тощо)
• Змінне взуття для татамі (борцівки/чешки)
• Тонкі повнопалі рукавички (тактичні, або будівельні)
• (за наявності) особисті захисні окуляри/напівмаску (балістичні, або будівельні)
• Воду/легкий перекус

УВАГА! Спеціального спорядження для участі в семінарі НЕ ТРЕБА. Захисне та тренувальне спорядження надається організаторами. За бажанням та наявністю, можна використовувати власне особисте спортивне захисне спорядження.

+ Внесок за участь в день семінару – 500 грн.
+ Внесок за участь за передоплатою – 400 грн. (Увага! Якщо зареєстрований учасник хоче відмовитися від участі менше, ніж за тиждень до проведення, внесена передоплата НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ).
+ Військовим, персоналу Національної Гвардії, УДОУ, співробітникам Нової Поліції, представникам Київського Фехтувального Клубу, членам Федерації Хортингу та Військово-спортивного Хортингу України – 400 грн.
+ УБД (за наявності посвідчення), випускникам практичного курсу "Броньований Розум", членам клубу Fratria Fortis – 350 грн.
+ Власникам синіх клубних футболок Fratria Fortis – 250 грн.

ВАЖЛИВО: всі кошти з передоплати залучаються на організацію практичного семінару, тому ПЕРЕДОПЛАТА НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ в разі, якщо учасник відмовляється від участі менше, ніж за тиждень (кінцевий термін повернення передоплати – 22.03.19). З питаннями звертайтеся до Евгения Йен, або за телефоном, вказаним на афіші.

Кількість учасників обмежена!
Попередня реєстрація на семінар ОБОВ’ЯЗКОВА! Особи, що попередньо не реєструвалися на семінар, до участі допущені НЕ будуть. Форма реєстрації за посиланням:
https://goo.gl/forms/v7sFauO0XT2NUSss1

Поделиться в Facebook