Центр оперативної тактичної підготовки «Цитадель», Кіровоградська обласна федерація хортингу, прийняли участь у Відкритому чемпіонаті Кіровоградської області з національного виду спорту – хортингу.

23.02.2019 р. ДЮК "Промінь" Управління молоді та спорту м. Кропивницького, Центр оперативної тактичної підготовки «Цитадель», Кіровоградська обласна федерація хортингу, прийняли участь у Відкритому чемпіонаті Кіровоградської області з національного виду спорту – хортингу. 
На заході змагалися у двобої та показовому виступі більше 8 збірних команд з всієї області (Олександрія, Новомиргород, Олександрівка, Світловодськ, Кропивницький, тощо), кількість яких сягала від 10 до 50 учасників. У змаганнях прийняли участь не тільки представники хортингу, а й команди з панкратіону, кікбоксингу, ММА. На змаганнях визначалися представники, що увійдуть у збірну команду області на Чемпіонаті України. Були представлені розділи "двобій" та "показовий виступ". Команда Центру складалася з 22 спортсменів що вибороли 3 командне місце за рейтингом кращіх команд області та 8 золотих, 8 срібних, 7 бронзових медалей.

Поделиться в Facebook