ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ФЕДЕРАЦІЇ ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНОГО ХОРТИНГУ УКРАІНИ

10.08.2018 у Київському військовому ліцеї імені І. Богуна відбулися Загальні збори Федерації військово-спортивного хортингу України (далі-Федерація). 

На  заході були присутні представники Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Кіровоградської, Хмельницької, Київської та інших областей України. Керівники регіональних відокремлених підрозділів Федерації звітували про роботу, проведену за попередні 4 роки.  

На зборах Федерації були присутні почесні гості: герой України, людина-легенда, начальник Київського військового ліцею імені І.Богуна генерал-майор  Гордійчук Ігор Володимирович, екс-заступник начальника Головного управління розвідки МО України  генерал-майор  Суліма Ігор Віталійович, заступник голови Товариства сприяння обороні України Баранов Анатолій Іванович.

Керівництво Федерація військово-спортивного хортингу подякувало  генерал-майору Гордійчуку І.В. за надану можливість проведення в славних стінах ліцею (на безкоштовній основі ) Загальних зборів Федерації та вручило відзнаку Федерації та подяку за значний внесок у військово-патріотичне виховання молоді, а також сприяння розвитку військово-спортивного хортингу. 

Окрім того, генерал-майор Гордійчук І.В. та генерал -майор Суліма Ігор Віталійович були запрошені до наглядової ради Федерації, на що вони люб'язно погодилися.  Загальні збори Федерації одноголосно прийняли рішення щодо надання Ігорю Володимировичу та Ігорю Віталійовичу статусу «почесний член правління Федерації та щодо введення їх до Наглядової ради Федерації». 

Обговорювались питання з військово - патріотичного виховання молоді, залучення молоді до занять військово - прикладними видами спорту, залучення та підготовки молодих інструкторів, розвитку та відкриттю осередків Федерації в регіонах України та ін. Кожний представник області продемонстрував презентацію та розповів присутнім про діяльність свого ВПК . 

ЦОТП "Цитадель" представив інструкторів Центру, що набули права атестуватися, як інструктори ФВСХ України.

Представлено нових керівників філіалів у Харькові та Дніпрі, а саме Гуріна Дмитра Миколайовича, керівника ГО ВП ХДСК "Маргеловаць" та Сігала Володимира Аркадійовича, головного інструктора з бойової та фізичної підготовки ВПК "Айдар".

Окрім плідної праці був і приємний момент нагородження кращих за внесок в розвиток військово-спортивного хортингу!

Федоров Станіслав у звязку з великим навантаженням у Національній федерації та Міжнародній федерації хортингу, а також у звязку з призначенням його директором ЗОШ №3 м.Ірпінь, запропонував переобрати президента Федерації ( склав повноваження) та висунув кандидатуру, яку  Загальні збори одноголосно підтримали.
Новим президентом Федерації став Віце-президент федерації з кадрових питань,  президент Київського окремого відокремленого підрозділу Федерації, заступник голови ВПК Буйвітер (м.Українка), головний інструктор Федерації з тактичної медицини, випускник Київського військового ліцею імені І.Богуна 2001 року, майстер спорту України з хортингу, участник АТО, майор медичної служби Полторацький Сергій Сергійович.
 
Федоров Станіслав подякував за пророблену рооту, пообіцяв що і в подальшому буде розвивати військово-спортивний хортинг, але вже на міжнародній арені. 
 
Полторацький Сергій Сергійович виступив перед присутніми з  програмою розвитку у безпосередній взаємодії зі Збройними  Силами України та Товариством сприяння оборони України, військовими навчальними закладами, а також подякував всім присутніх за надану йому довіру.
 
Наостанок в холі славетного навчального закладу, біля барельєфа І.Богуна відбулось групове фотографування. 
Поделиться в Facebook