Лекції з курсу "Броньований Розум"

Лекції з курсу стрес-підготовки «Броньований Розум»*.

Кількість учасників обмежена!
Попередня реєстрація на лекції ОБОВ’ЯЗКОВА (перед реєстрацією, ознайомтесь, будь ласка, з форматом та умовами участі, наведеними нижче)! Форма реєстрації за посиланням: https://goo.gl/forms/heE3iS9B8sFby2la2 

ДАТИ ТА ЧАС ПРОВЕДЕННЯ:
І лекція: 18.10.18 (четвер) з 19:30
ІІ лекція: 19.10.18 (п'ятниця) з 19:30
ІІІ лекція: 26.10.18 (п'ятниця) з 19:30
ІV лекція: 27.10.18 (субота) з 18:00

ТРИВАЛІСТЬ кожної лекції - 2,5-3 години (дві частини по години + перерва). Зауважуємо, що через велику кількість питань від учасників, час заняття може бути трохи подовжено.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: м. Київ, вул. Борщагівська 128, 3-й поверх, антикафе «Кампус» (кімната «Трансформер»). Локація в 10-15 хвилинах пішки від станцій метро «Політехнічний інститут» та «Шулявська».

ЗАГАЛЬНИЙ ОПИС ЦИКЛУ: 
Що таке “бойовий стрес”, або стрес виживання?
Як він діє на людину, які “шрами” лишає по собі?
Чи можна щось зробити для того, щоб бути готовим до екстремальної ситуації?
Чи є броня для розуму?
Ці та інші питання розкриваються впродовж чотирьох лекцій. Головна ідея курсу – розкрити психологічні та фізіологічні особливості переживання людиною стресових станів різних ступенів, допомогти зрозуміти, що саме відбувається з організмом безпосередньо під час загрози життю та які наслідки можуть бути після, зорієнтувати, як полегшити свій стан та стан близької людини, коли ситуація вже завершилася, але «минуле не пускає». Наукові знання у поєднанні з багаторічним досвідом інструкторів – легка до сприйняття форма, семінарський тип заняття, всі питання, які виникають в процесі кожної з лекцій, знайдуть свою відповідь.

ЛЕКТОР – автор курсу стрес-підготовки «Броньований Розум», інструктор з ближнього бою діючих підрозділів, засновник клубу ножового та паличного бою «Fratria Fortis», віце-президент Федерації Військово-спортивного Хортингу, автор методик у сфері особистої безпеки, Константин Ульянов.

ПРОГРАМА ЦИКЛУ ЛЕКЦІЙ:
+ Що таке гострий бойовий стрес; прояви бойового стресу, викривлення сприйняття, дія на поведінку, та чому “інстинкт виживання” це погано.
+ Хронічний стрес, або стрес неконтрольованої ситуації: як екстремальні ситуації призводять до депресії, змін імунітету та руйнують особистість.
+ Стресостійкість: чому її не існує, та що на неї впливає; як можна її розвивати, та не втратити після екстремальних подій.
+ Трохи про ПТСР, самогубства та “важкі спогади”.
+ А також: чому не треба «боятися боятися»; як працює алкоголь під час стресу; чому одні люди завмирають при небезпеці, а інші б’ються до кінця; чи викликає стрес язву шлунку; як допомогти собі повернутися до нормального життя.

УВАГА! Для тих, хто добре знайомий з діяльністю лектора та організацій, що працюють під його керівництвом, зауважуємо: це просто лекція, без жодних практичних відпрацювань, елементів стрес-тестів та будь-якої іншої фізичної активності.
З Вас – уважність, здатність всидіти на місці впродовж години (а потім ще однієї години) та питання.
З нас – цікавий та важливий для повсякденного життя матеріал, що (не виключено) змінить Ваше сприйняття реальності та цікаві обговорення безлічі різноманітних ситуацій.
*можливо, Вам стане у пригоді блокнот та ручка.

З питаннями звертайтеся до Евгения Йен, або за телефоном, вказаним на афіші.

Кількість учасників обмежена!
Попередня реєстрація на лекцію ОБОВ’ЯЗКОВА! Особи, що попередньо не реєструвалися на на лекцію, до участі допущені НЕ будуть. Форма реєстрації за посиланням: https://goo.gl/forms/heE3iS9B8sFby2la2 

_______________
*Повний курс Броньований розум - програма стрес підготовки викладався для комботантів АТО з 2015. Це жорстка система комплексної підготовки психіки людини до дії гострого стресу, що включає в себе дві рівнозначні частини: практичну та теоретичну. Для широкої аудиторії наразі викладається виключно теоретична частина курсу.

Поделиться в Facebook